Gratulerer med de 80, Frank!

Franks gamle lagkamerater tok turen til Tyinkrysset – 27 mil – for å feire Frank Olafsen 80-års dag! Selve dagen var på lørdag 20/4, men gamlegutta tok likeså godt en overnatting hjemme hos Frank. Datteren Anita arrangerte og la til rette, slik at Johnny, Jan H, Jan K, Erik H, Erik S, Leif E, Svein Erik og Helge H kunne komme helt overraskende på besøk på mandag 22/4. Guttene hadde leid en minibuss og koste seg med gode bandyhistorier på veien opp. Selv om det var et stykke å kjøre, så gikk tiden fort.

Vel fremme listet Anita guttene inn og strømmet inn til Frank, som bare gapte og ikke trodde sine egne øyne! Det ble et hjertelig gjensyn med gjengen for den eneste i Norge med landskamper i bandy, hockey og fotball.

Her er gjengen i et «lagbilde» hjemme i stua til Frank.

Stpende fra v: Helge H, Leif E, Erik H, Frank, Johnny S, Jan K. På kne fra v: Svein Erik, Erik S, Jan H.

Bandygjengen og bandyavdelingen gratulerer så mye med 80-årsdagen!

Det mimres…