Skeid møtte NTNUI i siste seriekamp

Slaget på Frogner stadion ble avgjørende for om guttene våre ville spille kvalik om å beholde plassen i 1. divisjon.

Heldigvis viste våre gutter nok guts og klarte jobben, med en jevnspilt kamp mot NTNUI. God is, elendige lysforhold og dommere som til tider ikke visste hva de skulle dømme, til tross! Det er elendig at et slikt flott anlegg skal ha lys som er justert i hytt og pine, og hvor en mast med 14 armaturer kun har to som virker! Og slik har det vært lenge …
At det under slike forhold, i en avgjørende kamp, blir bare to dommere, viser hvor mye NBF legger i å tilrettelegge for å gjøre norsk bandy til en attraktiv sport!

Kamoen var jevnspilt, og kunne vippet begge veier. Det ble mye frem og tilbake, og svært lite skjedde i målfarlig sektor, foran begge målene.
Det mest spennende var de siste minuttene, hvor Truls sørger for 3-2 ledelse i det 43. minutt, og Skeid hadde styring på kampen. Da trodde alle at Skeidguttene skulle dea i land seieren. Men det ble lagt til to og et halvt minutt, og et frislag fra kanten ble styrt inn sv NTNUI i de aller siste sekundene av kampen og fastsatte resultatet til 3-3. Det var nære, men ikke nære nok!

Dermed ender våre gutter på 6. plass i serien.

Kampfakta her….

Sluttabell finner du her …