Skeid – Hauger 28/11 20.00

Det ble en uryddig kamp. Banen var ruglete, siden man ble nødt til å vanne før kampen – i snøvær! Det gjorde at kampen ble lange baller og lykke til, fra begge lag. Og det ble en rekke taklinger på kanten. Det bølget frem og tilbake, men Skeidguttene var mest robuste.

Dessverre nådde kampen et lavmål, da Haugers keeper fysisk gikk til angrep på en Skeidspiller og slo løs med bare nevene.?Det ble umiddelbart rødt kort og rapportering til NBF. Streng straff venter.

Uansett så lagde guttene våre flest mål og vant kampen 6-4.

Det var faktisk plass til en hel brusflaske på 0,5 L i enkelte. sprekker før banemannskapet satte alle kluter til – og jobbet med isen hele dagen…! Flott jobbet, og banen ble i det minste uten farlige sprekker. Bildet er tatt mandag.

Kampinfo her …