Skeid møtte ØHIL lørdag 11/2

Skeid møtte allerede klare seriemesteren i siste ordinære seriekamp – på Hoslebanen Kunstisanlegg. Kampen gikk kl.16.00.
Skeidguttene hadde taktikken klar, med lavt press og god, defensiv styring. Og det ble gjennomført med glans, hele kampen. Denne taktikken går ut over evnen til å følge på med mange i angrep, noe som også var et gjennomgangstema i 2×45. Men Skeid hadde sjanser og kunne med litt større presisjon i pasningsspillet, ha scoret flere mål. Uttelling på hjørneslagene kunne også ført til flere streker i målprotokollen.
ØHIL klarte ikke å bryte gjennom Skeidlaget mange ganger, og gjorde de det, var målvakten vår, Morten, virkelig i slag! Selv om det ble tre mål til ØHIL, reddet Morten skudd som han selv ikke visste kom.
Det kom nemlig et skudd, når alle trodde at det skulle blåses frislag – noe det ikke ble blåst for – hvor Morten stod på rett plass til rett tid. Skuddet traff leggskinnene og returen ble ryddet vekk! Snakk om å ha nese for det!

Vi fikk en scoring, på et riktig idømt straffeslag. Og Daniel fikset biffen. Suttresultat 3-1 til ØHIL.

ØHIL rykker opp i Eliteserien, og ble seriemestere i 1. divisjon.

Kampfakta finner du her …

Truls går i angrep.
Skeid spiser opp en corner.
Daniel (18) reduserer til 3-1 på straffe. Anders (11) ble felt.
Stian André styrer motspiller ut. Morten i mål.