Skeid gravde frem 2 poeng mot Hamar

Skeid kom godt i gang med kampen og viste hvem som sjef i første omgang. Men det tok ca 20 min før det ble scoringer. Da scoret Tobias med en målgivende fra Martin. Og i løpet av 15 minutter var ledelsen blitt til 3-0. Sigmund scoret etter pasning fra Oddvar etter 28 minutter, og Tobias scoret etter 34 minutter etter pasning fra Daniel. Hamar hang ikke helt med og det varte omgangen ut.

I andre omgang kom Hamar bedre i gang, og reduserte jevnt og trutt, etter 2 og 4 minutter. Så ble det en liten pause i målene, før Hamar kom med et mål som jevnet ut stillingen. Dette vekket Skeid, og de tok litt mer tak i kampen. Det viste seg etter 32 minutter hvor Daniel scoret etter pasning fra Truls. Og så var Daniel frempå i det 33. minutt etter et raid og pasning fra Stian André – dermed ble det en seier for Skeidguttene igjen, med 5-3.