Storseier mot Hauger!

Tirsdag 31/1 er en dato som vil stå tydelig frem denne sesongen. Endelig stemte samspillet i store perioder og Daniel var tilbake i godt, gammelt slag på topp. Med 5 scoringer av Daniel før pause, var mye av jobben gjort. At Hauger fikk pirket inn en scoring selv, før pause, la ingen demper på spillernes innsats og scoringsmuligheter. 5-1 gir et riktig bilde av scoringsmuligheter og spill.

Andre omgang startet også greit for våre menn, og Petter la på til 6-1 etter bare 6 minutter. Men da snudde kampen litt, og Hauger kom mer til foran vår gode keeper, Rune. De rakk å score to til, før Skeid våknet litt til igjen. Og Anders tok grep selv, og feide inn to scoringer rundt 30-minutters spilletid. Dermed gikk piffen ut av Hauger. Den ødelagte info-tavlen kunne som vanlig ikke vise stillingen 8-3.
Så viste Petter at forrige scoring ikke var en tilfeldighet, da han greit satte inn sluttresultatet 9-3!