Det røyk helt til slutt!

Skeid møtte Strømsgodset på Marienlyst lørdag 28/1, kl.16.00. God is på en tussmørk stadion var en grei ramme for to gamle storheter i norsk bandy.
Skeid gikk ut med høyt press i denne kampen. Det ga en artigere og jevn kamp mot ‘Godset.

Skeid tok ledelsen med et knallskudd fra Linus. Keeper rakk ikke å reagere. Da hadde det bølget frem og tilbake i ca 29 minutter. Og det ble også stillingen til pause.

I andre omgang reduserte ‘Godset etter 4 minutter i andre omgang. Og tok ledelsen etter 10. Det var jevnt og det føltes rettferdig at Skeid kom à jour, på en straffe, rolig utført av Truls etter ca. 18 minutter.

Kampen fortsatte å bølge frem og tilbake med et lite overtak til våre gutter. Men ‘Godset forsvarte seg godt og ga bort få klare scoringsmuligheter. Bortsett fra de siste 7-8 minutter. Da trykket Skeid grundig på og var nære scoring flere ganger – uten å få uttelling. Dessverre!
Dermed endte det med seier til ‘Godset og Skeid sitt femte strake tap.