Tenniskampen vunnet av Skeid

Det er kanskje litt merkelig å kalle en bandykamp for en tenniskamp, men med det snøværet som dominerte området tirsdag 13/12 ga et slikt kampbilde. Det lavet ned snø i store filler, og kampen ble stykket opp i 3 omganger – for å få måkt banen. Dette til tross, så gjorde guttene et solid stykke arbeid. Forsvaret var bunnsolid, men en glitrende Nils Arne som en slags frontsweeper. Og fremover sørget Peder for to scoringer og Tobias for to scoringer. Og så hadde Truls et flott skudd som keeperen til Konnerud ikke hadde sjans på.

Likevel må Peders langskudd fra 40 meter stå som kampens nydeligste mål. Peder så at keeperen til Konnerud var langt ute, og skjøt ballen i en flott bue over en skrikende og veivende målmann. Dermed kunne alle som så ballen, for det var faktisk vanskelig i snøværet, se ballen passere i en fin bue over og inn i mål – lekkert!!

Som sagt, så ble kampbildet preget av mye snø på banen, og oppskriften var klar for begge lag – lange baller fra forsvaret som angrepet skulle krige om og forsøke å omsette i scoringer. Og best på dette var Skeid. Både Bendik, Kristian og Linus polet frem baller som angriperne ofte vant. Men så var det jo en kamp mot snøen videre mot mål. Og den kampen var ikke enkel i snødrevet.

Vi må også berømme banemannskapet for en flott innsats, som gjorde det mulig å gjennomføre kampen.

Dommerne gjorde også en god jobb, og det var en såpass god tone i snøværet at ingen måtte ta turen i utvisningsboksen i løpet av de 90 minuttene som spillere, dommere og banemannskap sloss med elementene.

Skeid vant 5-4, og slik kom målene i omgangene:

1 omg. – 15:56 0-2 Peder
1 omg. – 19:53 1-2
1 omg. – 43:27 2-2
1 omg. – 44:05 2-3 Truls
2 omg. – 08:42 2-4 Peder

Peder - kveldens mål!
Peder – kveldens mål!