Sesong-kick-off

Endelig er tiden her. Joggesko, hansker og bandykøller graves frem fra skapet, pusses og settes i stand.
Den årlige kick-off samlingen var i år i hagen til Jørgen – som i fjor.
I år var fasiliteten forsterket med en flott pizzaovn, som fikk kjørt seg utover kvelden. Jørgen hadde med stor grundighet laget passende deiger som på bestilling ble fylt med godsaker. Etter en kjapp 2-minutter i ovnen var den klar for oppdeling og alle fikk hvert sitt stykke. Det ga topp stemning, støttet av godt drikke og herlige samtaler og kommentarer. Målsetninger, tropp, trenere, lagledere og alle fikk hver sin runde med omtale og tiltale …

Været var strålende, men når solen gikk ned, ble forslaget om å gå ned å ta en runde med «gaming» akseptert med selvsikre smil. Daniel viste at han har noe å gå på når det gjelder å kjøre datagenerert bil. Og undertegnende var heller ikke mye bedre. Men Jørgen, derimot, tross rustne ferdigheter klarte i hvert fall å unngå å knuse bilen!

Patrick ville ha Liverpool på Xbox-banen, og dermed ble det fotball i stedet, med flere deltakere på hvert lag. Stian André og PetterB viste at de har tilbragt noen timer med Xbox-konsoller i hendene. Truls var heller ikke helt på topp, men det var tidvis noen gode tendenser. Erik S nøyde seg med å stille opp som kommentator, noe som satte kommentatorfunksjonen i rett lys – det var klare forbedringspunkter i spillernes ferdigheter. Ja, hva annet er nytt…

Dermed er vi klare for en ny sesong med syrefest, is i Ski ishall og knall-økter på Nordpolen skole.

Velkommen til ny sesong!