Sarpsborg – Skeid søndag 6/2

Skeid tok igjen turen til Sarpsborg. Denne sesongens andre tur, men vi stilte nå som bortelag. Forrige tur var vi pålagt av NBF å stille som hjemmelag i Sarpsborg!

Kampen ble omtrent som man antok. Sarpsborg tar styringen og Skeid jobber for det meste defensivt. Men det gjør de til gjengjeld ganske bra. Det stod faktis 1-1 til det 24. minutt, etter scoring av Daniel! Det var en god periode. Så røynet det litt på, og Sarpsborg gikk opp til 5-1, hvor lagene tok pause.

Etter pause var bildet mye av det samme. Skeid fikk dog en corner på stillingen 7-1, som vi klarte å utnytte. Anders la en god corner til Daniel, som traff klokkerent. Jeg tror fortsatt keeperen hører susen… 7-2 altså.
Sarspborg malte på, og det ble til slutt 11-2.

En liten kritikk til dommerne, som må lære seg at ball fra motspiller opphever offside’n. Klarere feil får man ikke til…!