Ullevål – Skeid 21/1

Ullevål fikk lov av NBF, å flytte søndagskampen frem til fredag, fordi Ullevålspillerne trengte en frihelg!

Dermed ble kampen satt opp fredagen før – noe som vel tar like mye av helgen som en søndagskamp. Det ser ut som NBFs ledelses formaning om strengt regime ikke nådde frem til interne ressurser….

Kampen startet 19.00.

Det ble en jevnspilt 1. omgang. Ullevål klarte å putte 2 mål (10 min og 20 min). Men Daniel og Sigve reduserte før pausen tok til. 2-2 til pause. Det var gøy å være Skeid supporter – frem til pause!

2. omgang ble ikke slik vi ønsket oss. Ullevål hadde funnet litt av formen igjen, og fikk noe dreis på det. Og det ga scoringer etter 13, 18,23, 29 minutter, til 6-2. Men så var Daniel frempå i det 39. minutt og redusering til 6-3. men det holdt ikke lenge før Ullevål la på til 7-3. Og det ble sluttresultatet.
Det var lyspunkter, men det er fortsatt ikke nok til seier.