Skeid hadde Høvik på kroken

Klokken 20.00 2/1 møtte bandygutta Høvik på Høvikbanen. Det var tåkete og noe myk is, i null gradersværet. Men guttene våre tok tak i kampen og viste fightertakter som ikke har vært fremme på en stund.
Kampen bølget frem og tilbake med sjanser for begge lag. Skeid presset frem ulovligheter fra Høvikgjengen, og de fikk en mann utvist etter 17 minutter og 21 minutter. Det ga oss en klar fordel og etter 25 minutter scoret Skeid det første målet. Daniel scoret etter pasning fra Anders. Stemningen steg i Skeid leieren.

Etter ca 35 minutter måtte samme spiller fra Høvik igjen i fryseboksen, og Skeid fikk straffe. Daniel har ikke vært helt på vanlig nivå med straffene i år, så det var med spenning vi så han klive frem og feie til. Og i dag var det ingen tvil – ballen suste inn og vi ledet 2-0!

Det var jo ikke helt ufarlig foran Skeid-målet heller, og rett før pausen, måtte Skeidforsvaret ty til fastholdning for å forhindre en scoring. Dermed ble Høvik tildelt straffe, som ble satt utagbart oppe i høyre kryss.
Dermed tok lagene pause på 2-1 til Skeid.

Etter pause fortsatte lagene på samme måte, og spillet bølget frem og tilbake. Og det tok ca. 5 minutter ut i omgangen, så satt det 2 Høvikspillere på utvisningsbenken. Nå kunne Skeid få til noe….
Dessverre røk en av våre spillere ut også, i en kompensasjonsutvisning. Men vi holdt trykket, og fikk til en situasjon som ga oss hjørneslag. Stian André la ballen til Even som banket inn en 3-1 ledelse. Kunne dette være dagen for seier?

Men Høvik kom tilbake og reduserte til 3-2 etter ca. 22 minutter i andre omgang. Og spenningen steg…
Så røk vi på en utvisning på en bentakling og Høvik fikk nok en straffe, men vår målmann Casper, som storspilte i kveld, holdt den fast! De 50 tilskuerne fra Høvik sukket unisont.

Når vi igjen hadde 11 mann på banen, så fikk Høviks utlendinger til et samspill, og dermed var stillingen uavgjort 3-3. Da var vi i det 33. minuttet.
Spillets temperatur tok seg ytterligere opp og vi fikk straffe mot oss igjen. Den satte Høviks russer inn, og vi lå under for første gang i kampen, 3-4. Kampuret viste 35 minutter.

I det 40. minuttet fikk Høvik inn nok en scoring – 3-5 i det 40 minuttet. Men så var Skeidguttene frempå igjen, og reduserte til 4-5 i det 42. minuttet. Kampen var fortsatt i høyeste grad levende. Og da Skeid fikk hjørneslag i det 44. minuttet holdt hele Høvikområdet pusten – ville det bli scoring?!
Dessverre – det ble det ikke. Dermed endte det med et surt tap 4-5.

Men en klar forbedring og fremgang! Tusen takk for underholdningen!!

Kampinfo …

Sa-sa-sa Bra-bra-bra Skeid-Skeid-Skeid