Ullern – Skeid ble nok er klart tap

Skeidguttene møtte 29/12 kl.19.00 Ullern på Ullernbanen. Dette ble dessverre ikke et oppgjør hvor Skeid klarte å snu skuta og ta poeng.

Allerede i det 3. minutt snublet forsvaret med ballen foran egen keeper og dermed ledet Ullern 1-0. Og så var dommertrioen i hjemmebanehumør og ga Gaute en utvisning etter drøye 10 minutter. Og det utnyttet Ullern noen sekunder senere – 2-0.

Så gikk det noen minutter og så fikk Ullern lurt inn en til. 3-0. Og så fikk de en rett før pause og kunne ta pausen på 4-0.

Skeid får ikke spillet til å stemme. Det er for store avstander i laget, og innsatsen er ikke på topp.

Det gjør at vi slipper inn hele 6 mål i andre omgang, og da hjelper det ikke med et nydelig frispill av Patrick til Daniel, som setter den nydelig i mål – keeperen en vei, Daniel og ballen andre vei og redusering til 7-1 på veien.