Skeid møtte Høvik – og det ble spennende

Det var store diskusjoner om kampen skulle gå. Banen så ikke bra ut, langs kantene, og det var ruglete og ujevnt. Men banemannskapets innsats hadde gitt de nødvendige centimeterne med is, slik at kampen ble satt i gang av dommerne.

Første omgang ble jevn, og spillet bølget frem og tilbake, uten de helt store sjansene til noen av lagene. Men Høvik fikk en spiller utvist etter drøye fire minutter og det benyttet Skeid seg. De vasket frem et frislag på ca 18 meter, og Anders serverte Truls et rolig frislag som Truls limte opp i rute ni! Strålende og 1-0 til Skeid.

Så fortsatte det å bølge frem og tilbake, og ført når Gaute sendte en Høvikspiller ut av banen og selv fikk ti minutters utvisning, fikk Høvik noe mer trykk. Og det resulterte i at de reduserte til 1-1 etter 24 minutter, på et hjørneslag som gikk mellom bena på keeper – et hardt skudd som suste langs isen.
Dermed var lagene like langt.

Så bølget det frem og tilbake, men Skeid hadde flere muligheter til å score. Uten å ta vare på dem.
Både Skeid og Høvik fikk en spiller utvist, uten at det endret noe særlig på situasjonen.

Dermed stod det 1-1 til pause.

Andre omgang åpnet strålende. Etter ett minutt så Casper, vår målvakt, at Daniel var fri på topp. Et kraftig kast senere var Daniel på blank og satte støtt inn 2-1 til Skeid.

Skeid har et visst tak på kampen og har flere muligheter. Men klarer ikke omsette i mål.
Derimot klarer Høvik å score, etter 22 min i andre omgang. Kan ikke si at det er helt ufortjent, men Skeid burde ikke slippe til så enkle mål ved å slurve i oppspillfasen. Stillingen er 2-2.

Og så gjør vi det enkelt igjen for Høvik, og de legger på til 2-3 etter 29 minutter i andre omgang.

Begge lagene får jevnt med utvisninger, så det er stadig en eller to spillere som mangler på begge lag. Det topper seg når Casper i mål mister hodet og sparker en motspiller og pådrar seg rødt kort. Dermed ryker også neste kamp.
Nils Arne er sporty og stepper inn som keeper, noe pressen satte pris på etter kampen. Se vedlagte bilde.
Men Høvik har heller ikke hode på plass, og ryker på en utvisning etter 46 minutter. For Skeid har måttet bytte inn en utespiller i mål, og kampen forlenges med 6 minutter.

Ut av det blå tryller Martin frem en lekker, frispillende pasning til Anders, som vipper ballen forbi Høviks siste skanse og setter stillingen til 3-3.

Dermed ender det med et uavgjort resultat, som kunne ha gått bedre for Skeid. Litt mer dyktighet i oppspillfasen, en keeper som holder hodet kaldt, og nøyere i noen avslutninger, så hadde det blitt seier i kveld.