Skeid holdt ikke mål

Det begynte litt som fryktet, og fortsatte… Stabekk tok føringen og hadde kontroll på 1. omgang fra første slag på ballen. Og med det trillet målene inn, jevnt og trutt. Skeids spiller nr.3 rakk ikke å sette seg på utvisningbenken en gang, før straffen var satt kontant i mål. Det var etter 14 minutter, og stillingen ble 2-0. Utover la Stabekk på flere mål, med gode angrep. Det ble både gjennomløp og flipper. Og til pause hadde de klart å notere seg for 7 mål.
10-3 i hjøreslag sier også sitt. Det viser hvem som har kontroll på kampen.

2. omgang fortsatt dessverre som første, og Stabekk rullet inn det ene målet etter det andre.
Skeid fikk dog en scoing ved Kristian, som fikk banket inn en corner. Godt å slippe «smultringen»…

Sluttresultat ble 1-15.

BIldet viser at Daniel og Skeid hadde sjanser…

Daniel bakerst, kriger om ballen i angrep.