Klassisk nabo-derby: Skeid-Ullevål

Det ble jevnt og spennende på Volds’n onsdag 24/11-2021, når naboene braket sammen.
Under gode forhold, bølget det frem og tilbake i første omgang. Men det var nok Ullevål som hadde det meste av initiativene, noe cornerstatistikken vitner om – 7 til Ullevål, 2 til Skeid.
At Skeid også serverte et solid overtak i antall spillere, mellom det 12. og 15. minuttet, er mer uforståelig. Da røyk Skeid på 3 kjappe utvisninger, og spilte i 13 minutter med «redusert mannskap». Men Skeid klarte brasene og Ullevål klarte ikke å liste inn en scoring i perioden.

Ullevål tok ledelsen etter ca 35 minutter, etter at ballen glapp ut fra Skeid-keeperens hanske og falt rett i fanget på Ullevålspilleren. Som enkelt kunne føse inn en ledelse. Men det skal sies, at i denne kampen var keeperen vår, Casper, skikkelig tent, og hadde en rekke gode redninger. Og han hadde to gode venner – høyre og venstre stolpe. Uten hans innsats kunne det ha blitt langt flere baklengs!
Da tok Skeid litt over, og et godt angrep på vår høyre side, medførte at Truls ble sablet ned innenfor 17-meteren. Dermed kunne Daniel stille seg opp på straffemerket og banke inn en utligning – 1-1.

Det ble stilligen til pause.

Andre omgang ble dessverre ikke som vi så for oss.
Ullevål tok føringen og slapp den ikke. Og dermed kunne de legge på til både 1-2 og 1-3.