Det svingte i Tingvalla stadion

Skeid bandy TIngvalla, Karlstad

Skeid bandy var i helgen 30.-31. oktober i Karlstad og spilte inne i den rykende ferske Tingvalla ishall (full bandybane, pluss to ishockeybaner). Og det er stor bandybane innendørs, med maksimale mål for bredde og lengde på banen.

Skeid gjennomførte to kamper, en lørdag og en søndag, mot Mosserud bandyklubb. Mosserud er en lokal Karlstadklubb som spiller på nivå tre i Sverige. Skeid bandy har vært der før og spilt mot samme klubb, i 2019, og vant da kampen. Den gang gikk kampen utendørs på samme område. Det er STOR forandring – til det bedre!

Skeidguttene tok ledelsen ved en praktscoring av Patrick, etter pasning fra Sigve. Patrick viste frem et elegant nedtak og feide av gårde et skudd som keeper ikke klarte å fange. Dermed ledet Skeid 1- 0 etter ca. 16 minutter. Du kan se scoring i filmsnutten nedenfor.

Kampen lørdag utviklet seg dessverre ikke slik åpningen av kampen tilsa, og til pause stod det 1-4 på måltavlen. Mosserud hadde tatt en klar ledelse.

Andre omgang ble ikke bedre, og de fikk hele seks scoringer til. Dermed stod et 1-10 på tavlen, i Mosseruds favør. Det stod ikke i stil til spillet, men Skeid slapp Mosserud for lett til, og var ikke veldig farlige fremover.

Søndag var det om å gjøre å reise kjerringa. Med en av sponsorene til stede, Ord&From, så ble det en langt bedre kamp. Skeid styrte det defensive godt og var langt farligere fremover. Til pause stod det 3-3.
Andre omgang fortsatte som før, og Skeid hadde ballen omtrent like mye som Mosserud – i motsetning til kampen på lørdag. Og guttene fightet seg til sjanser. At Daniel feide inn en straffe, ga ekstra krefter til guttene, og sluttresultatet ble 6-4 til Skeid.

Vel gjennomført, og tusen takk til Mosserud, som er utmerkede verter!